Άνω Βλεφαροπλαστική - Χαλάρωση Δέρματος

ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΒΛΕΦΑΡΩΝ

άνω βλεφαροπλαστική
  • Μειώνει το υπερβάλλον δέρμα και λίπος από τα άνω βλέφαρα
  • Το υπερβάλλον λίπος απομακρύνεται και οι τομές κλείνονται με εξαιρετικά λεπτά ράμματα
  • Οι τομές στην εξωτερική γωνία των κάτω βλεφάρων είναι ανεπαίσθητα ορατές και σβήνουν με το χρόνο

Η βλεφαροπλαστική αποτελεί μία από τις πιο συχνές αισθητικές επεμβάσεις της πλαστικής χειρουργικής προσώπου. Τα μάτια μας είναι από τα πρώτα σημεία του σώματός μας που αποτυπώνονται τα σημάδια της γήρανσης. Καθώς μεγαλώνουμε αναπτύσσουμε πλεονάζον δέρμα στην περιοχή των βλεφάρων, το οποίο δυστυχώς μας κάνει να δείχνουμε κουρασμένοι και αποκαλύπτει τα χρόνια μας. Η βλεφαροπλαστική, μία απλή επέμβαση που δε χρειάζεται καν νοσηλεία, μπορεί να αντιστρέψει τις αλλαγές στο συγκεκριμένο σημείο των ματιών και να αποκαταστήσει την εμφάνιση ώστε να δείχνει νεανική και ξεκούραστη.
Η διαδικασία της βλεφαροπλαστικής διαφέρει ανάλογα με τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε ασθενή, με κοινή τεχνική, τομές που κρύβονται μέσα στις φυσικές πτυχές των βλεφάρων και θεραπεύονται εξαιρετικά γρήγορα και αποτέλεσμα φυσικό που αναδεικνύει μάτια ανοικτά και γεμάτα.
Ο χρόνος διάρκειας της επέμβασης είναι συνήθως μία ώρα και πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία με ή χωρίς ελαφρά μέθη για γρηγορότερη ανάρρωση και αποφυγή της μετεγχειρητικής ναυτίας. Ανάλογα με το ιατρικό ιστορικό κάθε ανθρώπου μπορεί να παρουσιαστούν οίδημα και μώλωπες γύρω από τα βλέφαρα για μία εβδομάδα περίπου. Οι περισσότεροι ασθενείς μπορούν να επιστρέψουν στις καθημερινές τους ασχολίες και στη δουλειά τους σε πέντε με δέκα ημέρες. Κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης συνιστάται η χρήση ενθεμάτων πάγου για τις δύο πρώτες ημέρες και η επάλειψη με arnica που βοηθά στη μείωση του οιδήματος και του μελανιάσματος.
Η άνω βλεφαροπλαστική μπορεί να συνδυαστεί με αποκατάσταση της πτώσης του βλεφάρου και  της πτώσης φρυδιού (brow lift).
Όταν η περιοχή των βλεφάρων ξεπρηστεί, τα μάτια δείχνουν ξεκούραστα, νεανικά και το πρόσωπο φαίνεται φρέσκο και αναζωογονημένο.

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ

Τα μάτια μας αξίζουν όλη μας την προσοχή. Η σωστή διάγνωση νοσημάτων που αφορούν στα μάτια και η έγκαιρη αντιμετώπισή τους είναι μία πολύπλοκη διαδικασία που χρειάζεται γνώσεις, εμπειρία και ιδιαίτερες δεξιότητες από το χειρουργό Οφθαλμίατρο. Η πολυετής εμπειρία του Αθανάσιου Ρουμελιώτη, MD, και η συνεχής του κατάρτιση και ενημέρωση, σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων διαγνωστικών μηχανημάτων εξασφαλίζουν την υγεία των ματιών σε κάθε βήμα, διάγνωσης και αντιμετώπισης.

donation